در این ویدیو از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس مهمترین معیارهای انتخاب بهترین شرکت هاستینگ را میگوییم.
در اولین جلسه از آموزش طراحی سایت فروشگاهی استور وردپرس به معرفی این وبسایتها میپردازیم.
با حضور در اینترنت و فعالیتهای مؤثر میتوانید برندسازی کنید.
قبل از انتخاب قالب میتوانید انواع نمونه سایت فروشگاهی را مشاهده کنید تا دید بازتری برای طراحی داشته باشید. از قالبی استفاده کنید که موبایل فرندلی باشد تا در موبایل هم به درستی سایتتان نمایش داده شود.
برنامه نویسی و کدنویسی: این روش به دانش فنی بالایی نیاز دارد و قیمت طراحی سایت با این روش بسیار بالاست. اگر در ابتدای کار هستید، بهتر است از روشهای دیگر ساخت سایت فروشگاهی استفاده کنید.
علاوه بر مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم، یک نکتهی کلیدی در طراحی سایتهای فروش اینترنتی وجود دارد که در اکثر موارد از دید بسیاری از کارفرمایان و طراحان سایتها دور میماند. جلب اعتماد مشتری، حیاتیترین بخش برای فروش محصولات است.
صفحه فروشگاه مهمترین بخش سایت است که همه محصولات در آن نمایش داده میشوند.
طراحی این بخش کار سادهای نیست و بسیاری از شرکتهای طراحی وب سایت از طراحی درست آن صرف نظر میکنند.
زمانی که طراحی وبسایت فروشگاه اینترنتی تجربه کاربری خوبی داشته باشد، مشتریان زمان بیشتری را در آن سپری میکنند و در نهایت احتمال خرید کردن آنها افزایش مییابد.
یکی از کاربردی ترین ویژگیهایی که ما برای سایتهای فروشگاهی در نظر میگیریم، این است که تاریخچهی خریدی که کاربر انجام داده است و صفحاتی که کاربر مرور کرده است را نگهداری کنیم. فرض کنید یک کاربر وارد سایت شما شده است و یک پیراهن را برای خرید انتخاب کرده است.
در این جلسه از آموزش طراحی سایت فروشگاهی رایگان به شما درگاه های پرداخت را معرفی میکنیم تا بتوانید سایتتان را به درگاه پرداخت متصل کنید.
بسیاری از سیستمهای مدیریت محتوا قالبهای مخصوص به خود را دارند که به راحتی قابل نصب و استفاده هستند.
بله، یکی از امکانات سایت فروشگاهی، ارسال ایمیلهای خودکار است. این ایمیلها میتوانند شامل تایید خرید، اطلاعات ارسال سفارش، یادآوری ادامه مطلب سبد خرید رها شده، و پیشنهادات ویژه باشند.
با اضافه کردن این ویژگی، مشتریان شما بدون نیاز به کلیک روی محصول، میتوانند تمام قسمتهای آن را مشاهده کند.